Affiliate Disclaimer

Vrijwaring

De informatie op de website van Vakantie-gambia (de “Dienst”) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

Vakantie-gambia aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of weglatingen in de inhoud van de Dienst.

In geen geval is Vakantie-gambia aansprakelijk voor enige bijzondere, directe, indirecte, vervolg- of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij als gevolg van een contract, nalatigheid of andere onrechtmatige daad, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Dienst of de inhoud van de Dienst. Vakantie-gambia behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan de inhoud van de Dienst aan te brengen.

Vakantie-gambia garandeert niet dat de Dienst vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Disclaimer van aangesloten bedrijven

Deze affiliate-openbaarmaking beschrijft de affiliate-relaties van Vakantie-gambia met andere bedrijven en producten.

Sommige links zijn ‘affiliate links’, een link met een speciale trackingcode. Dit betekent dat als u op een affiliate-link klikt en het artikel koopt, wij een affiliate-commissie ontvangen.

De prijs van het artikel is hetzelfde, ongeacht of het een affiliate-link is of niet. Hoe dan ook, we raden alleen producten of diensten aan waarvan wij denken dat ze waarde toevoegen aan onze lezers.

Door de affiliate-links te gebruiken, helpt u de Service te ondersteunen, en wij stellen uw steun zeer op prijs.

Affiliate advertentieprogramma’s waarvan de Dienst gebruik maakt zijn:

Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen.

Vakantie-gambia neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.com.

Pagina’s op deze Dienst kunnen affiliatielinks bevatten naar Amazon en haar aangesloten sites waarop de eigenaar van deze Dienst, Vakantie-gambia, een verwijzingscommissie zal betalen.

Reisbetalingen

Viator

Ivisa

Ontvang uw gids

Externe links Disclaimer

De website van Vakantie-gambia kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze gelieerd zijn aan Vakantie-gambia. Houd er rekening mee dat Vakantie-gambia niet instaat voor de juistheid, relevantie, actualiteit of volledigheid van de informatie op deze websites. externe websites.